Onze nieuwe werknemer Michel Snap!
31 August 2023

Read this post in English

Vanaf 15 mei hebben we bij CTP een nieuwe collega mogen verwelkomen. Daarom stellen wij hem graag aan je voor.

Wie ben je?
Mijn naam is Michel Snap ik ben 42 jaar oud en heb op het Wellantcollege 4 jaar milieutoezicht gevolgd. Ik hou van muziek en af en toe naar een bandje te gaan kijken met vrienden en familie. In mijn vrije tijd mag ik graag een beetje klussen en wat rommelen met elektra en elektronica. Ik zit 21 jaar in het bedrijfsleven en daar heeft ook mijn focus gelegen. Het is altijd mijn doel om te groeien in wat ik doe om mijn werk beter en efficiënter uit te kunnen voeren.

Waarom heb je gekozen voor CTP?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet met CTP bekend was. Ik ben via een recruitment bureau bij CTP terecht ben gekomen. Het sollicitatie gesprek verliep zo soepel en gaf een dusdanig goed gevoel dat ik voor CTP heb gekozen.

Welke expertise breng je mee?
Ik kan goed improviseren en schakelen tussen verschillende werkzaamheden en door mijn 21 jaar ervaring kan ik ook aardig tegen werken onder druk.

Welke toegevoegde waarde heb je voor klanten?
Het is bij mij altijd het doel de klant zo goed mogelijk te helpen en een oplossing te vinden voor hun probleem. Ik geef hierbij niet snel op zodat als ik vertrek, ik de klant weer met een tevreden gevoel achter laat.

Wat valt je op tijdens je eerste maanden bij CTP?
Het is vooral een heel open organisatie waar er aandacht en tijd is voor elkaar om elkaar te helpen. Ze maken je wegwijs te in alle facetten van het werk en dat zijn er genoeg: van onderhoud en reparatie (bij de klant en op de zaak), tot nieuwbouw, tot kantoorwerk, het passeert allemaal de revue. Dat maakt het werk erg afwisselend en interessant.

Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?
Mijn ambitie is om zoveel mogelijk kennis op te doen van de verschillende installaties en machines om de klanten de best mogelijke service te kunnen leveren.

Het personeel wenst je veel plezier en succes bij CTP!