Kosten besparen met preventief onderhoud aan een MVP Pompsysteem
23 January 2023

Read this post in English

 

Of je nu een nieuw MVP pompsysteem hebt, of één die al een paar jaar oud is: Er komt een moment dat er het één en ander aan onderhoud aan je MVP pompsysteem zal moeten plaatsvinden. Storingen en stilstand van een MVP pompsysteem is namelijk het laatste wat je wil.

Gevolgen van achterstallig onderhoud
De onderdelen in jouw MVP pompsysteem vervuilen en slijten door gebruik. Dit kan ervoor zorgen dat er een defect of lekkage veroorzaakt wordt, met als gevolg dat er een storing ontstaat en het pompsysteem stilstaat totdat het probleem verholpen is. Deze onvoorziene reparatie brengt kosten met zich mee. Bovendien wordt het productieproces door een stilstaand pompsysteem belemmerd. Door gebruik te maken van een onderhoudscontract, kan dit (zo goed als) voorkomen worden. Het pompsysteem wordt regelmatig gecontroleerd en schoongemaakt, waardoor slijtage aan onderdelen tijdig wordt opgemerkt en direct vervangen kunnen worden.

Kostenbesparing en langere levensduur
Naast een voordeel als meer veiligheid, draagt een onderhoudscontract bij aan kostenbesparing aan jouw MVP pompsysteem. Wist je dat er veel kosten bespaard kunnen worden door verschillende componenten van jouw pompsysteem periodiek te laten nakijken, schoonmaken en preventief te vervangen? Jouw pompsysteem zal daardoor langer meegaan en ervoor zorgen dat er nauwelijks nog reparaties zijn en stilstand is.

Verschillende onderhoudscontracten
Het aantal onderhoudsbeurten op een MVP pompsysteem is afhankelijk van het gebruik van het pompsysteem. Daarom bieden wij meerdere onderhoudscontracten aan. Dit zijn: Basic, Standard, Premium en Enterprise. Al deze onderhoudscontracten hebben hun eigen sterke punten. Wanneer je voor een onderhoudscontract kiest, komen we meerdere keren per jaar plaats (afhankelijk van het gekozen onderhoudscontract). In overleg plannen we de onderhoudsafspraken op de werkdagen die voor ons beide het beste uitkomen.

Flexibel tarief per onderhoud
De tijd die we kwijt zijn aan de werkzaamheden die moeten gebeuren tijdens een onderhoudsbeurt kunnen per keer verschillen. Dat is de reden dat wij kiezen voor een flexibel tarief per onderhoudsbeurt. Het eerste uur per onderhoudsbeurt betaal je altijd (die hebben we ook altijd minimaal nodig). Daarna wordt het tarief per kwartier berekend. 

Neem contact met ons op
Voor het onderhoud aan je MVP pompsysteem is het mogelijk om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Dit is geen moeilijke klus, je moet alleen weten welk contract het beste bij jou past. Hier kunnen we jou bij helpen! Wij kunnen je adviseren welk onderhoudscontract voor jouw MVP pompsysteem het beste is, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Meer info lezen over onze onderhoudscontracten? Lees alle info dan hier. Wil je liever met ons in gesprek over de onderhoudscontracten, neem dan contact met ons op.