CT Platon bestaat 50 jaar en wil jou hiervoor bedanken!
1 September 2021

Read this post in English

 

Wellicht heb je het via de online berichtgeving meegekregen: Dit jaar bestaat CT Platon een halve eeuw! 50 jaar geleden werd het bedrijf opgericht in Papendrecht. Nu, een schitterend jubileum rijker, verrichten we onze werkzaamheden vanuit een fantastisch pand in Werkendam. Daar heb jij aan bijgedragen en daar willen we jou voor bedanken.

Bedankt voor je vertrouwen, betrokkenheid en loyaliteit. Mede daardoor hangen wij nu de vlag uit en kunnen wij deze mijlpaal vieren. Want als bedrijf groei je niet alleen, maar samen. Het echte succes ontstaat door de cirkel van medewerkers, klanten, passie en wederzijds respect. Dát is de drijvende kracht. Jij bent een waardevolle schakel in deze cirkel en daar zijn wij enorm dankbaar voor.

Van 1971 naar 2021

Misschien heb je al jaren een pompsysteem staan en kun je het prille begin nog goed voor je halen, daar in Papendrecht. In de jaren die volgden, was daar de verhuizing naar Dordrecht, terug naar Papendrecht en daarvandaan naar ons huidige adres in Werkendam. Misschien haakte je iets later aan, toen Nico & Bas het roer overnamen. Misschien maakte je echter pas zeer recent kennis met onze organisatie, het merk en de mogelijkheden en is jouw handtekening op het koopcontract nog nat.

Het maakt voor ons niet uit. Iedereen krijgt dezelfde oprechte, gastvrije behandeling. Je bent voor ons namelijk geen nummer, maar een gezicht. Wij kennen je naam, je verhaal en je wensen. Want door samen te werken, ons enthousiasme en de enorme passie met je te kunnen delen, krijgt het pas écht waarde. Dat maakt ons vak zo mooi, waardoor de jaren voorbij zijn gevlogen.

Bedankt voor je rotsvaste vertrouwen in CT Platon. Natuurlijk blijven wij je ook de aankomende jaren graag begroeten. Op naar de volgende 50 jaar!