Spuitrobot

Flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, maximale beschikbaarheid voor personalisering. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van onze spuitrobot.

Bovendien zijn er diverse mogelijkheden:

 
 

MEERDERE PROGRAMMERING SYSTEMEN. De robot kan geprogrammeerd worden door middel van zelflering, voor snel en eenvoudig spuiten van objecten met ingewikkelde vormen, of door middel van punt tot punt, voor het meer nauwkeurig spuiten op geometrische eenvoudige stukken.

 

DIVERSE ROBOT CONFIGURATIE. De robot kan worden geĆÆntegreerd met meerdere apparaten die zijn ontworpen en geproduceerd door CTP. Deze apparaten kunnen uitgevoerd worden met carrousel systemen, externe rijtuigen en rotatie-apparaten.

 

VERSCHILLENDE ARMLENGTES. Hetzelfde robotmodel kan worden geproduceerd met verschillende armlengtes, om perfect bij de afmetingen te passen van de stukken die gespoten moeten worden en de beschikbare ruimte in de spuitcabine.

 

SUPERIEURE WENDBAARHEID. De robotarmen zijn gebouwd met zeer lichte, maar sterke materialen en zijn pneumatisch uitgebalanceerd om hoge wendbaarheid te bereiken tijdens de programmeringsfase.

 

JOYSTICK. Het zelflerende programmering systeem is eenvoudig en snel, dankzij het gebruik van een ergonomische joystick met slechts enkele programmeerbare knoppen, waarmee de operator de gehele programmering direct kan beheren vanaf het spuitgebied.

 

HOGE KWALITEIT. Onze robot is gebouwd met hoogwaardige materialen en onderdelen. Elke mechanische component, aandrijving, motor en tandwieloverbrenging zijn afkomstig van de belangrijkste merken in de industrie, om ervoor te zorgen dat de robot een lange levensduur heeft.

 

AANGEPASTE SOFTWARE. Onze meertalige software die de robot beheert is volledig ontwikkeld vanuit ons bedrijf en het kan worden aangepast om perfect te voldoen aan de eisen van de klanten. Bovendien bevat onze robot een module voor het beheer van de productie, statistieken en gegevens. Alle robots zijn uitgerust met een industriƫle PC met touch-screen, om een praktische en eenvoudig beheer van alle functies van de machine te verkrijgen.

 

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN. De robots kunnen compleet geleverd worden met beschermende hekken, systemen voor de bewaking van de operationele omgeving van de robot en om de veiligheid van de werknemers te beschermen. Indien gewenst kunnen onze machines gebouwd worden in een explosie veilige uitvoering.