Service

In juni 2006 werd verhuisd naar onze huidige vestiging in Werkendam, waar we beschikken over kantoor met bijruimtes ca 300 m2, een bedrijfshal van ca. 400m2 met vloerverwarming en 5 ton bovenloopkraan,  een bedrijfshal van ca 900 m2, onverwarmd en een 20 ton bovenlooplkraan en een verhard open buitenterein van ca. 1800 m2 voor buiten opslag en/of toekomstige bebouwing.

 

In Werkendam zijn gecentraliseerd onze holding en werkmaatschappijen CT Platon B.V., CT Platon GmbH en onze divisite B&N Watersport.

 

CT Platon BV en GmbH werden in 2001 overgenomen van een engelse beursgenoteerd fonds door onze huidige holding met als doelvoortzetting van bestaande activiteiten zonder personeelsverlies, toen voornamelijk actief als toeleverancier voor de polyesterverwerkende industrie. In de afgelopen jaren hebben wij onze binding met deze industrietak verder kunnen verstevigen door uitbouw en verbreding van ons leverings- en dienstenpakket. Daarnaast is er een continue ontwikkeling van nieuwe- en/of aanvullende producten in ons leveringsprogramma.

 

Samenvattend hebben CT PLaton BV en CT Platon GmbH zich naast  in Nederland ook voor de verschillende buitenlandse markten ontwikkeld naar een niveau van betrouwbare partner voor de polyester verwerkende industrie in vnl. Benelux, Duitsland en enkele nieuwe lidstaten in de EEG. Betrouwbaar als het gaat om productie apparatuur, de nazorg en service van deze apparatuur en processen, waarin deze apparatuur wordt ingezet. Sinds 1971 is er een uitgebreid kennisniveau ontwikkeld met en over MVP (Magnum Venus Plastech) systemen en apparatuur, Irac spoelmiddel regenereerapparatuur en reinigings- en was-stations, meet- en regelapparatuur – inclusief electronische besturingen en registratie (Intulogic). Dit naast het onderhouden van goede kontakten met vrijwel alle leveranciers naar de polyester verwerkende industrie voor grondstoffen, toebehoren en systemen.